Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.

Rekisteröityminen palautuspisteeksi

Esim. ravintola, kahvila tai vähittäiskauppa joka palauttaa tyhjät juomapakkaukset Palpalle

Yrityksen/ yhdistyksen perustiedot

Tilitettävä pantti sisältää arvonlisäveron 24 %. Jotta PALPA voi vähentää tämän veron ostostaan, on palautuspisteen oltava liiketoiminnastaan arvonlisäverovelvollinen. PALPA tarkistaa tiedon yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (ytj.fi)
Tunnistetarrojen postitusosoite on sama kuin toimipaikan käyntiosoite

Yhteyshenkilöt ja käyttäjät

Pääasiallinen yhteyshenkilö

 
Katso tarkemmat käyttäjäroolit verkkosivuiltamme kohdasta PALPAn Extranet

Extranetin pääkäyttäjä

Extranet käyttäjä tilitysten tarkastamista varten

Extranet käyttäjä tunnistetarrojen tilaamista varten

Extranet käyttäjä katseluoikeuksilla


Korvausten maksaminen

Tähän kenttään syötetty tieto tulostetaan palautustilitykselle, jolloin hyvitys on helpommin kohdennettavissa taloushallinnossa. Jos kyseessä on kiinteä viite, ilmoittakaa siitä Lisätietoja tekstikentässä lomakkeen lopussa.

Palautustilityksen postitusosoite on sama kuin toimipaikan käyntiosoite

Palautustilitysten vastaanotto

Toimipaikka on osa keskusliikeryhmää (Valitse keskusliike alta)


Lisätietoja

Tällä rekisteröintihakemuksella ja sitoumuksella yritys liittyy ja rekisteröityy Suomen Palautuspakkaus Oy:n (”Palpa”) ja/tai Palpa Lasi Oy:n (”Palpa Lasi”) ylläpitämään pantilliseen palautusjärjestelmään. Tällä rekisteröintihakemuksella ja sitoumuksella yritys sitoutuu tultuaan hyväksytyksi ja rekisteröidyksi Palpan ja/tai Palpa Lasin palautusjärjestelmään vastaanottajaksi (”Vastaanottaja”) noudattamaan palautusjärjestelmän sääntöjä ja sitoutuu vastaamaan kustannuksista ja velvoitteista siten kuin Vastaanottajan velvollisuudeksi säännöissä on määrätty. Vastaanottaja hyväksyy Palpan ja Palpa Lasin valvonnan sekä antamaan tarvittavat tiedot Palpalle ja Palpa Lasille sekä edelleen viranomaisille siten kuin säännöissä, lainsäädännössä ja muissa säädöksissä on määrätty. Tämän rekisteröintihakemuksen sitoumuksin Vastaanottaja vakuuttaa tutustuneensa Palpan ja Palpa Lasin palautusjärjestelmän sääntöihin (juomatölkit, kierrätysmuovipullot ja kierrätyslasipullot) ja niiden sisältöön sekä sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevia sääntöjä ja hyväksyy säännöissä Vastaanottajalle ja muutoin Palpan hallituksen ja/tai Palpa Lasin hallituksen määräyksin esitetyt velvoitteet itseään sitovaksi sopimukseksi.

Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia, jotta rekisteröintihakemus voidaan käsitellä. Vastaanottaja vakuuttaa tutustuneensa Tietosuojarekisteriselosteeseen.

Suomen Palautuspakkaus Oy (PALPA)

Y-tunnus: 0864894-4

Palpa Lasi Oy

Y-tunnus: 2443487-4

Osoite

PL 119 (Pasilanraitio 9 B)
00241 HELSINKI
Navigaattori/taksi: Kronqvistinkuja 1

Sisäänkäynti sisäpihan kautta pääovesta.

Puh.

+358 9 868 9860

Sähköpostiosoite:
asiakaspalvelu@palpa.fi
(etunimi.sukunimi@palpa.fi)